Publikavimo data: 2025-08-19
Sriuba su mėsos kukuliais, avižiniais dribsniais ir Briuselio kopūstais
Lengva ir skani sriuba.
Žingsnis 1
Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Raudonąjį svogūną supjaustykite ne per smulkiai.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 4
Duoną užpilkite vandeniu.
Žingsnis 5
Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, svogūnus, druską, pipirus ir duoną.
Žingsnis 6
Avižinius dribsnius nuplaukite vandeniu.
Žingsnis 7
Formuokite nedidelius mėsos kukulius. Supilkite vandenį į puodą. Užvirkite, sudėkite bulves, svogūnus, morkas, avižinius dribsnius ir mėsos kukulius. Likus 15 minučių iki virimo sudėkite kopūstus, druską ir pipirus.
Kategorijos