Publikavimo data: 2025-08-18
Sriuba su vištienos kukuliais
Sriuba su vištienos kukuliais yra sveikos mitybos patiekalas. Kukuliai gali būti bet kokio dydžio, priklausomai nuo jūsų pageidavimų. Jie gaminami iš vištienos filė, kurioje yra daug baltymų ir mažai riebalų. Į mėsos kukuliukus nereikėtų dėti ryžių, nes jie pakeis sriubos skonį. Jei norite, į maltinukus galite įdėti šiek tiek pakepintų svogūnų, kurie patiekalui suteiks įdomumo.
Žingsnis 1
Pradėkite virti sriubą. Sudėkite bulves į puodą, užpilkite jas šaltu vandeniu. Palaukite, kol vanduo užvirs, įberkite druskos. Nugriebkite putas ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite svogūną ir lengvai pakepinkite. Sudėkite morkas ir kepkite, kol iškeps. Tai užtruks 6-7 minutes. Į keptuvę kartu su bulvėmis sudėkite kepsnį.
Žingsnis 3
Paruoškite mėsos kukulių pagrindą. Sumaišykite maltą mėsą, kiaušinį, druską ir maltus pipirus. Gerai išmaišykite. Suformuokite mėsos kukulius ir dėkite juos į verdančią sriubą. Virkite 10 minučių. Sudėkite petražoles, lauro lapą, leiskite šiek tiek pavirti ir išjunkite ugnį. Uždenkite puodą dangčiu ir leiskite sriubai pastovėti 15 minučių.
Kategorijos