Stalo puošmena - sotus mėsos pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Stalo puošmena - sotus mėsos pyragas

Gausus mėsos pyragas papuoš bet kurį svečių stalą.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Stalo puošmena - sotus mėsos pyragas Žingsnis 1
Pirmiausia užminkykite tešlą: paimkite šilto pieno, sumaišykite jį su sausomis mielėmis, druska ir cukrumi, įmuškite kiaušinį, tada miltus, viską gerai išmaišykite ir užminkykite tešlą, palikite tešlą 1,5-2 valandoms, kad pakiltų.

Žingsnis 2

Stalo puošmena - sotus mėsos pyragas Žingsnis 2
Kol tešla kyla, pakepinkite smulkintus svogūnus, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Stalo puošmena - sotus mėsos pyragas Žingsnis 3
Kai svogūnai apkeps, išimkite juos į atskirą lėkštę.

Žingsnis 4

Stalo puošmena - sotus mėsos pyragas Žingsnis 4
Tada kepkite maltinukus, kol iškeps, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 5

Stalo puošmena - sotus mėsos pyragas Žingsnis 5
Kai mėsa apkeps, sudėkite svogūnus ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Stalo puošmena - sotus mėsos pyragas Žingsnis 6
Pakilusią tešlą iškočiokite ant iš anksto aliejumi pateptos kepimo skardos.

Žingsnis 7

Stalo puošmena - sotus mėsos pyragas Žingsnis 7
Ant viršaus uždėkite virtos maltos mėsos.

Žingsnis 8

Stalo puošmena - sotus mėsos pyragas Žingsnis 8
Uždenkite kitu tešlos lakštu, prieš tai iškočiotu ant stalo. Pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos