Publikavimo data: 2024-06-24
"Struts" (makaronai)
Receptą man perdavė svetingi žmonės, pas kuriuos apsistojome atostogaudami prie jūros. Patiekalas neįprastas, bet labai skanus ir sotus.
Žingsnis 1
Pirmiausia užminkykite tešlą. Sumaišykite vandenį, kiaušinį ir druską. Tada įmaišykite miltus ir išminkykite tvirtą tešlą. Leiskite jai pailsėti.
Žingsnis 2
Mėsą apkepkite truputį augaliniame aliejuje. Jei turite jautienos, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite, kol suminkštės. Sudėkite svogūną, saldžiąją papriką ir morkas. Troškinkite porą minučių, sudėkite pomidorų pastą. Palikite troškintis ant mažos ugnies po dangčiu.
Žingsnis 3
Suformuokite strulius. Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu, kad būtų lengviau, galite padalyti į 2 dalis. Aptepkite aliejumi arba sviestu ir pabarstykite žolelėmis, džiovintomis arba šviežiomis, jei norite. Suvyniokite į ritinėlį, bet nestipriai, ir supjaustykite.
Žingsnis 4
Ant kepsnio sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves ir iš karto ant žalių bulvių uždėkite tešlą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Strulius užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite 25 minutes uždengę dangčiu.
Kategorijos