Publikavimo data: 2024-03-24
Su česnakais kepti grybai
Grybus sudaro 90 % vandens, o likusius 10 % - naudingosios mineralinės medžiagos. Be to, šie grybai praturtinti daugybe vitaminų. Yra daug įvairių grybų įdarų. Šiandien gaminsime grybus, keptus su česnaku. Greita ir soti vakarienė visai šeimai garantuota.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite petražoles. Smulkiai sukapokite česnaką arba perspauskite jį per česnakų presą.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį sudėkite majonezą, česnaką, prieskonius ir petražoles, gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į dubenį su padažu sudėkite grybus, viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Sudėkite grybus į paruoštą kepimo indą.
Žingsnis 5
Dėkite grybus į įkaitintą 200 °C orkaitę ir kepkite 30 minučių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Pagamintą patiekalą pagražinkite žalumynais.
Kategorijos