Su česnakais kepti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Su česnakais kepti grybai

Grybus sudaro 90 % vandens, o likusius 10 % - naudingosios mineralinės medžiagos. Be to, šie grybai praturtinti daugybe vitaminų. Yra daug įvairių grybų įdarų. Šiandien gaminsime grybus, keptus su česnaku. Greita ir soti vakarienė visai šeimai garantuota.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Su česnakais kepti grybai Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite petražoles. Smulkiai sukapokite česnaką arba perspauskite jį per česnakų presą.

Žingsnis 2

Su česnakais kepti grybai Žingsnis 2
Į gilų dubenį sudėkite majonezą, česnaką, prieskonius ir petražoles, gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Su česnakais kepti grybai Žingsnis 3
Į dubenį su padažu sudėkite grybus, viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Su česnakais kepti grybai Žingsnis 4
Sudėkite grybus į paruoštą kepimo indą.

Žingsnis 5

Su česnakais kepti grybai Žingsnis 5
Dėkite grybus į įkaitintą 200 °C orkaitę ir kepkite 30 minučių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Su česnakais kepti grybai Žingsnis 6
Pagamintą patiekalą pagražinkite žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos