Su daržovėmis troškinti formos koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Su daržovėmis troškinti formos koldūnai

Skanus ir turtingas šeimos patiekalas atrodo koldūnai, paruošti šiek tiek kitokia forma. Jų atveju malta mėsa nėra įvyniojama į kiekvieną tešlos gabalėlį, o išdėliojama ant plutos juostelės išilgai, uždaroma ir suvyniojama į sraigę. Tuomet "sraigės" dedamos ant daržovių mišinio ir troškinamos jame, kol išverda. Tai taip pat galima laikyti laiko taupymo būdu, jei tenka gaminti maistą didelei grupei.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
277 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Su daržovėmis troškinti formos koldūnai Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Įmuškite kiaušinius ir įpilkite tiek vandens, kad tešla būtų elastinga. Leiskite jai pailsėti 10 minučių. Paruoškite gabalėliais supjaustytą maltą mėsą ir lašinius. Pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite.

Žingsnis 2

Su daržovėmis troškinti formos koldūnai Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą ir formavimo ratuku išpjaukite juosteles. Ant kiekvienos juostelės išilgai uždėkite maltos mėsos, užspauskite ją ir susukite tešlą su malta mėsa sraigės forma.

Žingsnis 3

Su daržovėmis troškinti formos koldūnai Žingsnis 3
Daržoves apkepkite augaliniame aliejuje, ant jų sudėkite "sraiges". Įdėkite lauro lapą, užpilkite pasūdytu verdančiu vandeniu ir 15-20 min. troškinkite uždengę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos