Su padažu kepta žuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Su padažu kepta žuvis

Su padažu kepta žuvis tampa minkšta ir malonaus skonio. Tai ypač pasakytina apie gėlavandenes žuvis, kurios kepamos ar skrudinamos tampa sausos. Atkreipkite dėmesį į originalų, bet kartu ir paprastą grietinės ir grybų padaže keptos žuvies receptą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Su padažu kepta žuvis Žingsnis 1
Keptuvėje ant silpnos ugnies aliejuje 3-5 minutes pakepinkite svogūnus ir grybus. Sudėkite grietinę, miltus, druską ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Su padažu kepta žuvis Žingsnis 2
Žuvį pagardinkite druska ir pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Dėkite į kepimo formą. Užpilkite žuvį grietinės ir grybų padažu. Kepkite 200 ℃ temperatūroje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos