Su padažu kepta žuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Su padažu kepta žuvis

Su padažu kepta žuvis tampa minkšta ir malonaus skonio. Tai ypač pasakytina apie gėlavandenes žuvis, kurios kepamos ar skrudinamos tampa sausos. Atkreipkite dėmesį į originalų, bet kartu ir paprastą grietinės ir grybų padaže keptos žuvies receptą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Su padažu kepta žuvis Žingsnis 1
Keptuvėje ant silpnos ugnies aliejuje 3-5 minutes pakepinkite svogūnus ir grybus. Sudėkite grietinę, miltus, druską ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Su padažu kepta žuvis Žingsnis 2
Žuvį pagardinkite druska ir pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Dėkite į kepimo formą. Užpilkite žuvį grietinės ir grybų padažu. Kepkite 200 ℃ temperatūroje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos