Publikavimo data: 2024-05-25
Su žirneliais marinuoti svogūnai
Aksominio skonio marinuoti žirneliai su svogūnais paįvairins jūsų stalą. Jis suteiks jam pikantiškumo. Šias salotas galima naudoti kaip atskirą patiekalą, taip pat įtraukti į kitus patiekalus. Tiek pirmajam, tiek antrajam patiekalui. Prie žuvies pridėję marinuotų svogūnų ir žirnelių atspindėsite žuvies skonį. Jūsų svečiai įvertins šias salotas. O jūs pasidalysite šiuo receptu.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Pasūdykite, pagal skonį įberkite cukraus ir palikite 15 minučių marinuotis su obuolių actu.
Žingsnis 2
Supjaustykite agurkus kubeliais
Žingsnis 3
Sudėkite žirnelius, marinuotus agurkus ir svogūnus į salotinę.
Žingsnis 4
Visus ingredientus gerai sumaišykite ir salotas apšlakstykite augaliniu aliejumi.
Kategorijos