Su žirneliais marinuoti svogūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Su žirneliais marinuoti svogūnai

Aksominio skonio marinuoti žirneliai su svogūnais paįvairins jūsų stalą. Jis suteiks jam pikantiškumo. Šias salotas galima naudoti kaip atskirą patiekalą, taip pat įtraukti į kitus patiekalus. Tiek pirmajam, tiek antrajam patiekalui. Prie žuvies pridėję marinuotų svogūnų ir žirnelių atspindėsite žuvies skonį. Jūsų svečiai įvertins šias salotas. O jūs pasidalysite šiuo receptu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Su žirneliais marinuoti svogūnai Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Pasūdykite, pagal skonį įberkite cukraus ir palikite 15 minučių marinuotis su obuolių actu.

Žingsnis 2

Su žirneliais marinuoti svogūnai Žingsnis 2
Supjaustykite agurkus kubeliais

Žingsnis 3

Su žirneliais marinuoti svogūnai Žingsnis 3
Sudėkite žirnelius, marinuotus agurkus ir svogūnus į salotinę.

Žingsnis 4

Su žirneliais marinuoti svogūnai Žingsnis 4
Visus ingredientus gerai sumaišykite ir salotas apšlakstykite augaliniu aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos