Publikavimo data: 2024-05-26
Subtilus tiramisu su putpelių kiaušiniais
Garsusis itališkas desertas "Tiramisu" turi daugybę skirtingų variantų. Siūlome jums itališką desertą "Tiramisu" gaminti su konjaku. Erdvus maskarponės sūrio debesėlis su grietinėle ir putpelių kiaušiniais nukels jus į palaimos viršūnę ir paliks nepamirštamą deserto įspūdį.
Žingsnis 1
Maišytuvu arba plaktuvu sumaišykite trynius su cukrumi, kad cukrus ištirptų. Sudėkite maskarponės sūrį. Viską išmaišykite. Baltymus tvirtai išplakite iki putų. Supilkite į išplaktus trynius. Viską išmaišykite.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite brendį ir atvėsusią kavą. Sausainius po vieną merkite į kavą, bet greitai, nes jie labai greitai įsigeria. Išmirkytus sausainius sudėkite į formą, geriausia kvadratinę arba stačiakampę. Ant viršaus dėkite kremo sluoksnį, išlyginkite jį. Taip pat išdėliokite sausainius. Ant viršaus užtepkite kremo sluoksnį. Dėkite į šaldytuvą 5-6 valandoms, kad kremas sustingtų.
Kategorijos