Publikavimo data: 2025-08-17
Subtilus varškės terinas su pistacijomis ir avietėmis
Nuostabus skanėstas, paruoštas jūsų pačių rankomis, įtiks net išrankiausiam gomuriui. Grietinėlės, aviečių ir pistacijų skonio derinys suteikia šiam terinui nepamirštamą skonį. Šis stulbinamai subtilus desertas papuoš bet kokią šventę arba kasdienybę pavers švente.
Žingsnis 1
Sumaišykite varškę, grietinę ir cukrų blenderiu, įpilkite vanilino ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Želatiną ištirpinkite vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje ir įmaišykite į varškės masę. Vėl gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Grietinėlę gerai išplakite ir supilkite į varškės masę. Švelniai išmaišykite mentele, keldami masę nuo dugno į viršų. Susmulkinkite pistacijas ir pusę jų įmaišykite į varškę.
Žingsnis 3
Ant silikoninės formos dugno sudėkite šiek tiek aviečių ir pabarstykite nedideliu kiekiu smulkintų pistacijų. Ant viršaus dėkite nedidelį kiekį varškės mišinio ir tolygiai paskirstykite. Sluoksnius kartokite, kol išdėliosite visus ingredientus. Paskirstykite masę taip, kad ji užpildytų visus tarpus.
Žingsnis 4
Įdėkite formą su varškės terinu į šaldytuvą 4 valandoms.
Kategorijos