Sūdyti mandarinai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Sūdyti mandarinai

Mandarinai yra turtingas vitaminų, antioksidantų ir kitų naudingų medžiagų šaltinis. Citrusiniuose vaisiuose yra fitoncidų, natūralių antiseptikų. Mandarinuose naudingas ne tik minkštimas, bet ir žievelės, jose yra daug antioksidantų, taip pat baltųjų skaidulų. Padarykite įspūdį svečiams ir artimiesiems patiekdami neįprastą patiekalą - sūdytus mandarinus!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
35 kcal.
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Sūdyti mandarinai Žingsnis 1
Vaisius supjaustykite griežinėliais ir nulupkite žievelę.

Žingsnis 2

Sūdyti mandarinai Žingsnis 2
Sudėkite mandarinus į stiklainį, gerai juos pasūdykite.

Žingsnis 3

Sūdyti mandarinai Žingsnis 3
Palaukite 20 minučių, kol druska ištirps mandarinų sultyse.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Konservai, vaisių konservai, konservavimas, džiovinimas, paprasta, mažai kalorijų, abrikosų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos