Sūdyti taukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sūdyti taukai

Lašinių užkandis su juoda duona yra puikus priedas prie barščių ar sriubos. Priešingai mitams, kad lašiniai yra pagrindinis nutukimo kaltininkas, galime pasakyti viena - saldūs ir miltiniai produktai prisideda prie poodinių riebalų kaupimosi. Todėl saikingai valgydami lašinius naudosite savo organizmui, nes produktas palaiko ir stiprina imuninę sistemą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
432 kcal.
Riebalai
47 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Sūdyti taukai Žingsnis 1
Į stiklainio dugną sudėkite susmulkintą česnaką, pipirų grūdelius ir lauro lapą. Užpildykite stiklainį iki pusės lašiniais, tada vėl sudėkite česnaką, pipirus ir lauro lapą. Užpildykite stiklainį iki pat viršaus lašiniais.

Žingsnis 2

Sūdyti taukai Žingsnis 2
Paruoškite sūrymą. Ištirpinkite druską šiltame vandenyje, leiskite sūrymui atvėsti ir supilkite jį į stiklainį su lašiniais. Sūrymu turi būti visiškai užpildytas stiklainis, kad išsilietų per kraštus. Paimkite švarų dangtelį ir stiklainį uždarykite. Pastatykite jį į šaltą vietą 2-3 dienoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos