Publikavimo data: 2024-06-08
Sūdyti taukai
Lašinių užkandis su juoda duona yra puikus priedas prie barščių ar sriubos. Priešingai mitams, kad lašiniai yra pagrindinis nutukimo kaltininkas, galime pasakyti viena - saldūs ir miltiniai produktai prisideda prie poodinių riebalų kaupimosi. Todėl saikingai valgydami lašinius naudosite savo organizmui, nes produktas palaiko ir stiprina imuninę sistemą.
Žingsnis 1
Į stiklainio dugną sudėkite susmulkintą česnaką, pipirų grūdelius ir lauro lapą. Užpildykite stiklainį iki pusės lašiniais, tada vėl sudėkite česnaką, pipirus ir lauro lapą. Užpildykite stiklainį iki pat viršaus lašiniais.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrymą. Ištirpinkite druską šiltame vandenyje, leiskite sūrymui atvėsti ir supilkite jį į stiklainį su lašiniais. Sūrymu turi būti visiškai užpildytas stiklainis, kad išsilietų per kraštus. Paimkite švarų dangtelį ir stiklainį uždarykite. Pastatykite jį į šaltą vietą 2-3 dienoms.
Kategorijos