Sūdyti taukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sūdyti taukai

Lašinių užkandis su juoda duona yra puikus priedas prie barščių ar sriubos. Priešingai mitams, kad lašiniai yra pagrindinis nutukimo kaltininkas, galime pasakyti viena - saldūs ir miltiniai produktai prisideda prie poodinių riebalų kaupimosi. Todėl saikingai valgydami lašinius naudosite savo organizmui, nes produktas palaiko ir stiprina imuninę sistemą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
432 kcal.
Riebalai
47 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūdyti taukai Žingsnis 1
Į stiklainio dugną sudėkite susmulkintą česnaką, pipirų grūdelius ir lauro lapą. Užpildykite stiklainį iki pusės lašiniais, tada vėl sudėkite česnaką, pipirus ir lauro lapą. Užpildykite stiklainį iki pat viršaus lašiniais.

Žingsnis 2

Sūdyti taukai Žingsnis 2
Paruoškite sūrymą. Ištirpinkite druską šiltame vandenyje, leiskite sūrymui atvėsti ir supilkite jį į stiklainį su lašiniais. Sūrymu turi būti visiškai užpildytas stiklainis, kad išsilietų per kraštus. Paimkite švarų dangtelį ir stiklainį uždarykite. Pastatykite jį į šaltą vietą 2-3 dienoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos