Sūdytos jūros gėrybės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Sūdytos jūros gėrybės

Jei galvojate, ką gaminti vakarienei, atsiverskite "Sauté" receptą. Šis gardus patiekalas patiks visiems jūsų namiškiams. Klasikiniame sauté variante naudojamos daržovės, kurios iš pradžių apkepinamos puode, o tada troškinamos kartu su padažu. Vietoj tradicinių ingredientų siūlome vartoti jūros gėrybes. Svarbiausia - laikytis gaminimo technikos. Svarbu produktus maišyti ne mentele, o juos pamaišant. Taip jie išlaikys savo formą ir sultingumą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Sūdytos jūros gėrybės Žingsnis 1
Svogūnus, česnakus ir alyvuoges supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Sūdytos jūros gėrybės Žingsnis 2
Į puodą su augaliniu aliejumi sudėkite svogūnus, alyvuoges, česnakus ir kaparėlius. Kepkite ant didelės ugnies.

Žingsnis 3

Sūdytos jūros gėrybės Žingsnis 3
Į puodą supilkite pomidorų pastą ir jūros gėrybes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir virkite 15-20 minučių.

Žingsnis 4

Sūdytos jūros gėrybės Žingsnis 4
Patiekite paruoštas troškintas jūros gėrybes į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, daržovių patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, baklažanų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, bičių korys, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos