Publikavimo data: 2024-06-22
Sūdytos jūros gėrybės
Jei galvojate, ką gaminti vakarienei, atsiverskite "Sauté" receptą. Šis gardus patiekalas patiks visiems jūsų namiškiams. Klasikiniame sauté variante naudojamos daržovės, kurios iš pradžių apkepinamos puode, o tada troškinamos kartu su padažu. Vietoj tradicinių ingredientų siūlome vartoti jūros gėrybes. Svarbiausia - laikytis gaminimo technikos. Svarbu produktus maišyti ne mentele, o juos pamaišant. Taip jie išlaikys savo formą ir sultingumą.
Žingsnis 1
Svogūnus, česnakus ir alyvuoges supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Į puodą su augaliniu aliejumi sudėkite svogūnus, alyvuoges, česnakus ir kaparėlius. Kepkite ant didelės ugnies.
Žingsnis 3
Į puodą supilkite pomidorų pastą ir jūros gėrybes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir virkite 15-20 minučių.
Žingsnis 4
Patiekite paruoštas troškintas jūros gėrybes į stalą.
Kategorijos