Publikavimo data: 2024-06-24
Sūdytos rausvosios lašišos žuvies salotos
Raudona žuvis yra ne tik sveika, bet ir labai skani. Patiekalai iš jos dažnai ruošiami šventėms. Turint ribotą biudžetą, puikus pasirinkimas šventiniam stalui bus sūdytos rausvosios lašišos salotos. Toks patiekalas patiks tiems, kurie siekia valgyti ne per daug kaloringą maistą, nes rausvoji lašiša nėra tokia riebi kaip kiti jos šeimos atstovai. Skaniau ir pelningiau salotoms naudoti rankomis sūdytą žuvį. Ji puikiai dera su bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir citrina.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Rausvąją lašišą supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite agurką ir pomidorą, kruopščiai nusausinkite šviežias daržoves popieriniu rankšluosčiu. Susmulkinkite krapus. Virtas bulves ir kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Česnaką susmulkinkite česnakų spaustuku. Supjaustykite citriną plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę kaip pirmą sluoksnį sudėkite bulves. Padažui sumaišykite majonezą su česnaku. Aptepkite bulves majonezu. Tada sudėkite kiaušinius, taip pat aptepkite padažu. Tada paskirstykite pomidorus ir agurkus, tarp jų padarykite majonezo tinklelį. Tada išdėliokite rausvąją lašišą. Norėdami paruošti salotas, padėkite jas porai valandų į šaldytuvą.
Kategorijos