Publikavimo data: 2024-06-08
Suflė su medumi
Suflė yra prancūziškas patiekalas. Suflė pagrindą sudaro tryniai, suplakti į tirštas putas. Šis produktas turi daug maistinių medžiagų. Medus padeda mažinti kraujospūdį ir gerina cholesterolio kiekį kraujyje. Suflė su medumi yra paprasta saldaus deserto alternatyva. Suflė gaunasi pakankamai saldus, bet neapsunkinantis, o kartu gana maistingas. Suflė su medumi ir riešutais bus gana erdvus ir originalus.
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus ir trynius, tačiau būkite labai atsargūs. Riešutus pakepinkite keptuvėje, neįpildami aliejaus, susmulkinkite trintuvu. Trynius sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į kiaušinių trynių ir medaus mišinį supilkite riešutus, persijotus miltus ir išmaišykite. Pieną pašildykite ant silpnos ugnies, jis neturi būti per karštas, palaipsniui supilkite į kiaušinių masę. Išmaišykite. Šį mišinį sudėkite ant viryklės ir nuolat maišydami virkite, kol sutirštės.
Žingsnis 3
Kiaušinių baltymus išplakite iki putų. Į juos suberkite sutrupintus riešutus. Tada gautą masę supilkite į formą. Kepkite 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitėje apie 10-30 minučių.
Kategorijos