Publikavimo data: 2024-05-15
Suktinukai su sūriu ir žolelėmis grietinės padaže
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus ir petražoles, supilkite juos į nedidelį dubenėlį, sudėkite sviestą ir smulkiai supjaustytą česnaką. Visus ingredientus sumaišykite. Gautu padažu aptepkite mėsos gabalėlius.
Žingsnis 2
Ant kiekvieno mėsos ir padažo gabalėlio uždėkite po du sūrio gabalėlius, tada kiekvieną gabalėlį susukite į ritinėlį ir sutvirtinkite dantų krapštukais arba virvele.
Žingsnis 3
Apvoliokite suktinukus miltuose ir kepkite ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite smulkiai supjaustytą česnaką ir grietinę, į gautą mišinį pamerkite suktinukus, perkelkite į keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens (apie 200 ml) ir troškinkite ant mažos ugnies, uždengę dangčiu.
Kategorijos