Žingsnis 1
Paimkite pitą ir ją išskleiskite. Ant kitos pitos uždėkite kitą pitą, kad ji 3 cm persidengtų. Aptepkite pitą plonu grietinėlės sūrio sluoksniu. Nusausinkite tuną, atskirkite kauliukus ir sutrinkite juos šakute. Tuną sudėkite ant pitos su kreminiu sūriu. Ant viršaus pabarstykite konservuotų kukurūzų.
Žingsnis 2
Kitą sluoksnį ant pitos sudėkite griežinėliais supjaustytus kiaušinius. Pašalinkite agurko kraštus ir daržovių skustuku supjaustykite jį plonais griežinėliais. Agurko griežinėlį dėkite ant pitos lakšto. Stipriai susukite vyniotinį ir suvyniokite į maistinę plėvelę. Porai valandų padėkite suktinuką į šaldytuvą. Praėjus šiam laikui, ištraukite vyniotinį iš plėvelės ir aštriu peiliu supjaustykite jį porcijomis.