Publikavimo data: 2024-03-26
Suktinukas su vištiena, agurkais ir sūriu
Suktinukas su vištiena, agurkais ir kreminiu sūriu - tai sėkmingas sveikų produktų derinys ir išpildymas, kuris įneš naujumo į jūsų kasdienę mitybą. Suktinuko sudedamosios dalys yra itin sveiki produktai: ryžiai teigiamai veikia virškinimą, vištienos filė turi daug baltymų, agurkas padės palaikyti vandens balansą organizme, kreminis sūris yra riebaluose tirpių vitaminų ir mineralų šaltinis, o nori - jodo, vitamino B12, geležies, kalcio, fosforo. Šį patiekalą pagrįstai galima vadinti dietiniu ir labai sveiku.
Žingsnis 1
Ryžius du ar tris kartus nuplaukite po tekančiu vandeniu, kol vanduo taps skaidrus. Išvirkite ryžius pagal ant pakuotės nurodytą virimo būdą.
Žingsnis 2
Vištienos filė virkite, kol išvirs, maždaug 25-30 minučių po to, kai vanduo užvirs. Atvėsinkite.
Žingsnis 3
Supjaustykite agurką juostelėmis.
Žingsnis 4
Vištieną supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 5
Išskleiskite kilimėlį taip, kad jis susisuktų į viršų. Ant kilimėlio trumpuoju šonu į save padėkite nori lapą. Maždaug 10 cm nuo "nori" lapo apačios pradėkite dėti ryžius lengvai braukdami pirštais.
Žingsnis 6
Ant ryžių dėkite vištieną išilgai trumpojo krašto, po to kreminį sūrį ir agurką.
Žingsnis 7
Suvyniokite vyniotinį taip, kad įdaras gerai priglustų prie ryžių.
Žingsnis 8
Likusį nori lapo kraštą suvilgykite vandeniu ir baigkite sukti ritinėlį. Nupjaukite nelygius ritinio kraštus. Vandenyje pamirkytu peiliu supjaustykite suktinuką į porcijas. Patiekalas paruoštas valgyti!
Kategorijos