Publikavimo data: 2024-03-26
Suktinukas su vištiena, avokadu ir sūriu
Suktinukai - tai japoniškas patiekalas, tai nedidelis ritinėlis, pagamintas iš ryžių, nori ir įdaro. Tradicinis įdaras - įvairios jūros gėrybės. Suktinukai išpopuliarėjo daugelyje šalių, o jų receptai ėmė tolti nuo Japonijos tradicijų. Suktinukai su vištiena, avokadu ir sūriu gaunasi labai skanūs ir maistingi, juose gausu baltymų, ląstelienos, naudingų vitaminų ir mikroelementų.
Žingsnis 1
Prieš virdami ryžius kruopščiai nuplaukite. Virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Paruoškite vištienos filė. Užvirus vandeniui mėsą virkite 25-30 minučių. Atvėsinkite.
Žingsnis 3
Supjaustykite avokadą į juosteles.
Žingsnis 4
Vištienos filė supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 5
Išskleiskite kilimėlį, jis susisuks į viršų. Ant viršaus uždėkite norį trumpuoju kraštu į jus. Išlyginkite ryžius 10 cm nuo apatinio krašto. Pirštais šiek tiek išlyginkite ryžius.
Žingsnis 6
Vištieną dėkite ant trumpesnio ryžių krašto, o avokadą - ant viršaus. Ant avokado užtepkite kreminio sūrio.
Žingsnis 7
Susukite ritinį. Stenkitės suvynioti kuo standžiau, kad ryžiai priliptų prie įdaro.
Žingsnis 8
Suvyniokite ritinį iki galo, sudrėkindami neužpildyto nori lapo kraštą vandeniu. Pašalinkite nelygius kraštus. Sudrėkinkite peilį ir supjaustykite ritinėlį. Mėgaukitės!
Kategorijos