Suktinukas su vištiena, avokadu ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Suktinukas su vištiena, avokadu ir sūriu

Suktinukai - tai japoniškas patiekalas, tai nedidelis ritinėlis, pagamintas iš ryžių, nori ir įdaro. Tradicinis įdaras - įvairios jūros gėrybės. Suktinukai išpopuliarėjo daugelyje šalių, o jų receptai ėmė tolti nuo Japonijos tradicijų. Suktinukai su vištiena, avokadu ir sūriu gaunasi labai skanūs ir maistingi, juose gausu baltymų, ląstelienos, naudingų vitaminų ir mikroelementų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Suktinukas su vištiena, avokadu ir sūriu Žingsnis 1
Prieš virdami ryžius kruopščiai nuplaukite. Virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Suktinukas su vištiena, avokadu ir sūriu Žingsnis 2
Paruoškite vištienos filė. Užvirus vandeniui mėsą virkite 25-30 minučių. Atvėsinkite.

Žingsnis 3

Suktinukas su vištiena, avokadu ir sūriu Žingsnis 3
Supjaustykite avokadą į juosteles.

Žingsnis 4

Suktinukas su vištiena, avokadu ir sūriu Žingsnis 4
Vištienos filė supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 5

Suktinukas su vištiena, avokadu ir sūriu Žingsnis 5
Išskleiskite kilimėlį, jis susisuks į viršų. Ant viršaus uždėkite norį trumpuoju kraštu į jus. Išlyginkite ryžius 10 cm nuo apatinio krašto. Pirštais šiek tiek išlyginkite ryžius.

Žingsnis 6

Suktinukas su vištiena, avokadu ir sūriu Žingsnis 6
Vištieną dėkite ant trumpesnio ryžių krašto, o avokadą - ant viršaus. Ant avokado užtepkite kreminio sūrio.

Žingsnis 7

Suktinukas su vištiena, avokadu ir sūriu Žingsnis 7
Susukite ritinį. Stenkitės suvynioti kuo standžiau, kad ryžiai priliptų prie įdaro.

Žingsnis 8

Suktinukas su vištiena, avokadu ir sūriu Žingsnis 8
Suvyniokite ritinį iki galo, sudrėkindami neužpildyto nori lapo kraštą vandeniu. Pašalinkite nelygius kraštus. Sudrėkinkite peilį ir supjaustykite ritinėlį. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos