Publikavimo data: 2024-03-26
Suktinukas su vištiena ir grietinėlės sūriu
Suktinukai su vištiena ir grietinėlės sūriu yra viena iš tradicinio japoniško patiekalo variacijų. Tokie suktinukai gaminami iš paprastų ir nebrangių produktų. Patiekalas bus labai sotus ir skanus. Vištieną galima pakeisti kalakutiena. Suktinukai su vištiena ir grietinėlės sūriu bus puikus pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei.
Žingsnis 1
Vištienos filė virkite 25-30 minučių, užvirus vandeniui atvėsinkite. Išvirkite ryžius, prieš tai juos 2-3 kartus nuplovę. Virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 3
Išklokite kilimėlį. Jis turi būti susuktas į viršų. Tada išklokite norio lapą taip, kad trumpoji jo pusė būtų arčiau jūsų. Palikite 10 cm nuo apačios ir sudėkite ryžius ant kilimėlio, lengvai sutrinkite juos pirštais.
Žingsnis 4
Vištieną dėkite palei trumpąjį ryžių kraštą, o ant viršaus - kreminį sūrį.
Žingsnis 5
Suvyniokite vyniotinį sandariai, kad įdaras priliptų prie ryžių.
Žingsnis 6
Baigdami sukti suktinuką, likusį norio lapo kraštą suvilgykite vandeniu. Pašalinkite šiurkščius kraštus ir supjaustykite ritinėlį mažais gabalėliais.
Kategorijos