Publikavimo data: 2025-08-20
Sultenių sūrio pyragėliai
Mėgstamiausias mūsų šeimos desertas. Jei gaminame sūrio pyragus, tai tik pagal šį receptą. Gaminimo procesas labai greitas ir paprastas. Juos galite kepti arba skrudinti orkaitėje. Sultenes galite pakeisti tuo, ką labiau mėgstate. Pagal šį receptą sūrio pyragėliai būna purūs ir švelnūs pagal skonį.
Žingsnis 1
Sumaišykite varškę, kiaušinį, cukrų ir vaniliną, aš tai darau mikseriu, iki vientisos masės. Nuplaukite rūgštynes, tada jas užpilkite verdančiu vandeniu. Pamirkykite jas 5 minutes, nusausinkite, nuvarvinkite į popierinius rankšluosčius ir sudėkite į varškę.
Žingsnis 2
Švelniai išmaišykite mentele.
Žingsnis 3
Suformuokite sūrio pyragėlius. Naudoju gilią lėkštę ir pjaustymo lentą. Valgomuoju šaukštu imu masę, pabarstau ją ryžių miltais ir apversta lentele apie 30 sekundžių sukinėju ant lentelės. Padarykite tvarkingą sūrio pyragą, jei reikia, pakoreguokite ir sudėkite ant kepimo skardos.
Žingsnis 4
Kepkite 180 °C temperatūroje 35 minutes.
Kategorijos