Publikavimo data: 2025-08-19
Sultinga, aromatinga indiško stiliaus mėsytė.
Tai indiško stiliaus mėsainio su marinuotais agurkais receptas. Vietoj paplotėlio naudojamas keptas Adygėjos sūris su prieskoniais, todėl mėsainį gali valgyti ir vegetarai. Jis labai skanus sultingas.
Žingsnis 1
Apkepkite "Adygea" sūrį su prieskoniais, kol paruduos.
Žingsnis 2
Perpjaukite bandelę per pusę. Aptepkite padažu, uždėkite skrudinto "Adygea" sūrio.
Žingsnis 3
Supjaustykite agurkus griežinėliais. Dėkite ant mėsainio.
Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Dėkite ant mėsainio.
Žingsnis 5
Alyvuoges perpjaukite per pusę. Dėkite ant mėsainio.
Žingsnis 6
Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir uždenkite kita puse.
Kategorijos