Sultinga, aromatinga indiško stiliaus mėsytė. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Sultinga, aromatinga indiško stiliaus mėsytė.

Tai indiško stiliaus mėsainio su marinuotais agurkais receptas. Vietoj paplotėlio naudojamas keptas Adygėjos sūris su prieskoniais, todėl mėsainį gali valgyti ir vegetarai. Jis labai skanus sultingas.
Gaminimo laikas
18 min.
Laikas virtuvėje
16 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Apkepkite "Adygea" sūrį su prieskoniais, kol paruduos.

Žingsnis 2

Sultinga, aromatinga indiško stiliaus mėsytė. Žingsnis 2
Perpjaukite bandelę per pusę. Aptepkite padažu, uždėkite skrudinto "Adygea" sūrio.

Žingsnis 3

Supjaustykite agurkus griežinėliais. Dėkite ant mėsainio.

Žingsnis 4

Sultinga, aromatinga indiško stiliaus mėsytė. Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Dėkite ant mėsainio.

Žingsnis 5

Alyvuoges perpjaukite per pusę. Dėkite ant mėsainio.

Žingsnis 6

Sultinga, aromatinga indiško stiliaus mėsytė. Žingsnis 6
Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir uždenkite kita puse.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, mėsainiai, įspūdingas receptas, lengva, per 15 minučių, aštrus, užkandis, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos