Publikavimo data: 2025-08-18
Sultinga česnakinė šavarma
Lengvai paruošiama, turinti minimalų produktų rinkinį, šavarma pateks į jūsų mėgstamiausių patiekalų sąrašą. Sultinga, česnakinė, tirpstanti burnoje! Privalote paragauti!
Žingsnis 1
Paruoškite reikiamus produktus. Sumaišykite kečupą ir majonezą
Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves.
Žingsnis 3
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į padažą.
Žingsnis 4
Kiaulieną supjaustykite ir kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 5
Supjaustykite keptą mėsą.
Žingsnis 6
Apšlakstykite pitą padažu.
Žingsnis 7
Ant pitos dėkite mėsos, svogūnų, agurkų ir pomidorų.
Žingsnis 8
Padažą supilkite ant daržovių.
Žingsnis 9
Užlenkite šoninius pitos kraštus.
Žingsnis 10
Susukite šavarmą.
Žingsnis 11
Sudėkite šavarmą ant kepimo skardos siūle į apačią ir pašaukite į 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę 5-7 minutėms, kol ji taps auksinė.
Kategorijos