Sultinga lazanija su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Sultinga lazanija su vištienos filė

Sultinga lazanija su vištienos filė yra vienas iš tų patiekalų, kuriuos gaminti jums tikrai patiks. Iš pirmo žvilgsnio patiekalas gali pasirodyti gana sudėtingas, tačiau jei neskubėsite ir laikysitės recepto, pamatysite, kad jis nėra toks sudėtingas. Lašinių lakštai, išmirkyti švelnia vištienos filė pomidorų pastoje ir prieskoniais pagardintame bešamelio padaže, tikrai jus sužavės.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga lazanija su vištienos filė Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų. Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūnus, morkas, pomidorus ir filė ir sudėkite į keptuvę. Kepkite, kol mėsa pakeis spalvą.

Žingsnis 2

Sultinga lazanija su vištienos filė Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite pomidorų pastos, cukraus, pipirų ir druskos pagal skonį. Troškinkite po dangčiu apie valandą.

Žingsnis 3

Sultinga lazanija su vištienos filė Žingsnis 3
Puode arba keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus. Supilkite pieną ir greitai maišykite ant silpnos ugnies, kad nesusidarytų gumuliukų.

Žingsnis 4

Sultinga lazanija su vištienos filė Žingsnis 4
Kai miltai ištirps ir mišinys sutirštės, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 5

Sultinga lazanija su vištienos filė Žingsnis 5
Į riebalais išteptą formą kaip pirmąjį sluoksnį sudėkite trečdalį Bešamelio padažo. Ant antrojo sluoksnio užtepkite pusę "Balagnese" padažo. Pabarstykite sūriu ir sudėkite makaronų lakštus. Viską pakartokite dar kartą.

Žingsnis 6

Sultinga lazanija su vištienos filė Žingsnis 6
Paskutinį sluoksnį aptepkite Bešamelio padažu ir pabarstykite likusiu sūriu.

Žingsnis 7

Sultinga lazanija su vištienos filė Žingsnis 7
Uždenkite folija ir siųskite į įkaitintą orkaitę 25 minutėms 180 laipsnių temperatūroje. Nuimkite foliją ir kepkite dar 10-15 minučių, kad sūris taptų auksinis. Prieš patiekdami palikite lazaniją 15 minučių atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos