Sultinga šavarma su korėjietiškomis morkomis ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Sultinga šavarma su korėjietiškomis morkomis ir grybais

Šavarma - tai garsus greitasis maistas, pirmą kartą paruoštas Vokietijoje. Pasirodė, kad jis labai skanus ir greitai paruošiamas, todėl šis greitas maistas greitai išpopuliarėjo. Kiekviena šalis turi savo šio patiekalo gaminimo variantą ir visur jis yra unikalus, kaip ir šio greito maisto pavadinimas. Vienur jis vadinamas šavarma, kitur - šaverma, dar kitur - deniere. Šavarma laikoma labai sotu patiekalu ir dažnai pakeičia pilnavertį maistą.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga šavarma su korėjietiškomis morkomis ir grybais Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite ją nedideliais gabalėliais. Grybus supjaustykite plonais griežinėliais. Atskirose keptuvėse ant vidutinės ugnies maišydami kepkite grybus ir mėsą, kol iškeps, tai užtruks apie 15 minučių.

Žingsnis 2

Sultinga šavarma su korėjietiškomis morkomis ir grybais Žingsnis 2
Agurką supjaustykite apskritimais, o vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę. Išskleiskite lavašo lakštą, patepkite jį majonezu ir kečupu, ant viršaus sudėkite keptą vištienos krūtinėlę ir pievagrybius. Sudėkite griežinėliais pjaustytus agurkus ir vyšninius pomidorus.

Žingsnis 3

Sultinga šavarma su korėjietiškomis morkomis ir grybais Žingsnis 3
Pekino kopūstus supjaustykite griežinėliais. Dėkite jį ant šavarmos ir ant viršaus uždėkite mažus sūrio gabalėlius. Suvyniokite šavarmą į voką ir įdėkite į iki 220 ℃ įkaitintą orkaitę 10 minučių. Tada ištraukite ir patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos