Publikavimo data: 2025-08-20
Sultinga vištienos krūtinėlė boujenina
Šis mėsainis puikiai tinka prie sumuštinio arba kaip visavertis garnyras. Jam paruošti reikia mažiausiai laiko, bet jis skanus! Išbandykite!
Žingsnis 1
Sudėkite filė į indą, suberkite visus prieskonius ir sojų padažą.
Žingsnis 2
Uždenkite indą dangteliu ir maždaug minutę stipriai pakratykite, kad turinys gerai susimaišytų. Štai kaip viskas pavyko
Dėkite indą su vištiena į šaldytuvą 48 valandoms, kad krūtinėlė gerai pasimarinuotų.
Žingsnis 3
Po 48 valandų krūtinėlę įdėkite į kepimo formą ir 15 minučių pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Po 15 minučių išjunkite orkaitę ir palikite krūtinėlę dar 3 valandoms. Neatidarykite durelių!
Tada krūtinėlę galite išimti. Štai kaip ji iškepė.
Žingsnis 4
Krūtinėlę supjaustykite porcijomis. Ji bus sultinga, minkšta ir švelni.
Kategorijos