Publikavimo data: 2025-08-17
Sultingas brokolių ir lašišos pyragas
Klasikinis užkandžių pyragas iš plonos tešlos ir gausaus įdaro, kuris gaunasi neįtikėtinai minkštas ir skanus. Naudokite po ranka turimus produktus, nebūtina pirkti visko, kas nurodyta sąraše. Tada pyragas išeis neįprastas ir maistingas. Įdaras gali būti labai įvairus. Viskas priklauso nuo jūsų noro ir pageidavimų. Šis atviro pyrago variantas tiks kiekvieno skoniui. Pradžiuginkite savo šeimą tokiu pyragu pusryčiams ar lengvai vakarienei, pasiimkite jį į darbą kaip lengvą užkandį.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į patogų puodą ir užvirinkite brokolius bei žiedinius kopūstus. Šiek tiek pasūdykite vandenį. Žiedinį kopūstą pasūdykite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Nuplaukite lašišos filė ir ant pjaustymo lentelės supjaustykite kubeliais arba mažomis plonomis riekelėmis. Giliame dubenyje sumaišykite žalius kiaušinius, grietinėlę ir tarkuotą parmezaną. Tarkuotą sūrį patepkite augaliniu aliejumi, kad nepriliptų prie tarkavimo mašinos.
Žingsnis 3
Kepimo indą ištepkite sviestu. Į formą sudėkite virtus žiedinius kopūstus ir brokolius su žuvimi. Žuvį ir daržoves užpilkite grietinėlės ir sūrio padažu. Kepkite iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių.
Kategorijos