Publikavimo data: 2024-05-25
Sultingas grybų rizotas su tunu
Rizoto receptų įvairovė leidžia virtuvėje būti išradingiems ir kūrybingiems. Toks patiekalas yra tunas ir grybai. Žuvis, derinama su grybais ir kitais ingredientais, praplės virėjo kūrybiškumo ir itališkos klasikos skonio suvokimo rėmus. Nėra ypatingų sunkumų gaminant, taip pat nėra itin brangių produktų.
Žingsnis 1
Pusžiedžiais supjaustytą svogūną apkepkite puode storu dugnu. Suberkite ryžius, kelias minutes pakepinkite ir supilkite pusę sultinio. Virkite 10 minučių. Tada pakaitomis supilkite vyną ir sultinį. Kol verda, įmaišykite kukurūzus.
Žingsnis 2
Grybus stambiai supjaustykite, pasūdykite ir pasūdykite keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Tuną sutrinkite šakute ir sudėkite į grybus.
Žingsnis 3
Kai ryžiai bus paruošti, sudėkite grybus ir tuną ir išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies, pabarstykite tarkuotu sūriu, uždenkite ir palikite 15 minučių.
Kategorijos