Sultingas jautienos mėsainis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sultingas jautienos mėsainis.

Dėl mėsainiams naudojamos jautienos mėsainiai yra mažiau kaloringi, dėl fermentuotų pieno produktų jie prisotinami baltymų, o daržovės - vitaminų ir skaidulų. Sojų pupelių aliejus, kurio yra šiame patiekale, papildo jį omega-3 riebalų rūgštimis. Tačiau pagrindiniai pliusai yra greitas paruošimas, tokio mėsainio skonis ir palyginti nebrangūs produktai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingas jautienos mėsainis. Žingsnis 1
Į maltą mėsą įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite ir apkepkite. Padarykite kotletus ir 40-50 minučių palaikykite šaldytuve. Tada dėkite juos ant keptuvės, pateptos sojų aliejumi, ir apkepkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Sultingas jautienos mėsainis. Žingsnis 2
Į obuolių actą įberkite cukraus ir 0,5 šaukštelio druskos, marinuokite raudonąjį svogūną ir išmaišykite. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su majonezu, grietine ir garstyčiomis. Pomidorus ir marinuotus agurkus supjaustykite apskritimais. Vieną bandelės pusę aptepkite sūrio padažu, uždėkite salotų lapą, tada jautienos kotletą, ant viršaus uždėkite sūrio, pomidorų, marinuotų agurkų ir marinuotų svogūnų. Antrąją bandelės pusę gausiai aptepkite majonezo ir svogūnų padažu ir uždenkite pirmąją pusę, lengvai prispausdami. Jei norite, vieną minutę pašildykite mėsainį mikrobangų krosnelėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos