Sultingas ožkos kebabas su acto marinatu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sultingas ožkos kebabas su acto marinatu

Sultingas ožkos kebabas su acto marinatu - europietiškas patiekalas. Iki XV a. šašlykas buvo vadinamas "spjaudyta mėsa". Mat tada ji buvo kepama ant iešmo. Šašlykas gaminamas iš bet kokios mėsos. Svarbiausia jį ruošiant yra marinato pasirinkimas. Marinatas gaminamas iš kefyro, alaus, sodos, acto ir kitų produktų, dėl sultingumo dedama daug svogūnų ir įvairių prieskonių pagal skonį.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Sultingas ožkos kebabas su acto marinatu Žingsnis 1
Supjaustykite nugarinę porcijomis ir sudėkite į gilų dubenį. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o česnaką stambiai sukapokite. Svogūną ir česnaką sudėkite į nugarinę.

Žingsnis 2

Sultingas ožkos kebabas su acto marinatu Žingsnis 2
Į nugarinę suberkite druską ir kitus prieskonius, augalinį aliejų, sojų padažą, pieną, actą ir viską gerai išmaišykite. Palikite marinuotis vėsioje vietoje 2 valandas.

Žingsnis 3

Sultingas ožkos kebabas su acto marinatu Žingsnis 3
Kiaulienos lašinius supjaustykite plonais griežinėliais. Ant iešmo pakaitomis suverkite marinuotos mėsos ir lašinių griežinėlius. Dėkite ant grotelių, kol iškeps, retkarčiais apversdami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti, paprasta, aštru, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kebabai, kebabas, be įprastų alergenų, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos