Publikavimo data: 2024-06-22
Sultingas pyragas su bulvėmis ir malta mėsa
Sultingas pyragas su bulvėmis ir malta mėsa - tai gana paprastas būdas pradžiuginti artimuosius per vakarienę arba nustebinti svečius prie šventinio stalo. Bulvės, mirkytos maltos mėsos sultyse, grybuose ir prieskonių aromatuose, taps vienu mėgstamiausių jūsų patiekalų.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves. Jas sutrinkite, suberkite miltus ir sviestą, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Pakepinkite svogūną ir papriką, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį ir 150 g jo įmaišykite į maltą mėsą. Susmulkinkite prieskonines žoleles ir kartu su prieskoniais suberkite į sūrį ir maltą mėsą.
Žingsnis 4
Į kepimo formą sudėkite bulves ir ant viršaus sudėkite daržoves.
Žingsnis 5
Ant daržovių sudėkite mėsos mišinį, tada grybus.
Žingsnis 6
Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite ant grybų. Vyšnias galima dėti sveikas. Pabarstykite likusiu sūriu. Kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
Kategorijos