Publikavimo data: 2025-08-20
Sultingas terinas su daržovėmis ir sūriu daugiafunkciniame keptuve
Terinas - puikus prancūziškas patiekalas, patiekiamas be garnyro, nes jame yra ir daržovių, ir mėsos. Jį taip pat galima atšaldyti šaldytuve ir supjaustyti plonais griežinėliais - iš jo galima pagaminti labai skanius sumuštinius. Sūriu glaistytas terinas yra pakankamai gražus, kad jį, papuoštą tik žalumynais, būtų galima patiekti kaip pagrindinį naujametinio stalo patiekalą.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną, susmulkinkite prieskonines žoleles ir sudėkite jas į vištienos faršą, įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę ir trynius ir dar kartą gerai išminkykite faršą. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir pusę jo sudėkite į masę kartu su atšildytomis daržovėmis.
Žingsnis 3
Kiaušinių baltymus plakite mikseriu, kol susidarys baltos viršūnėlės, ir atsargiai, kad jie neprarastų purumo, sumaišykite su malta mėsa ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Ištepkite "Multicooker" dubenį aliejumi ir sudėkite į jį maltą mėsą. Kepkite teriną multicooker keptuvėje "kepimo" režimu 45 minutes. Tada įjunkite kaitinimo režimą arba palikite jį įjungtą, jei jūsų daugiafunkcinė keptuvė tai daro automatiškai. Tolygiai apibarstykite terinos paviršių likusiu sūriu, uždarykite dangtį ir palikite 10 minučių.
Kategorijos