Sultingas vyniotinis su malta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Sultingas vyniotinis su malta vištiena

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Į maltą mėsą įmaišykite tarkuotą svogūną, įberkite pipirų, druskos, sudėkite maltą mėsą ant pergamento, kad būtų lengviau sumaišyti visus ingredientus.

Žingsnis 2

Iš maltos mėsos suformuokite stačiakampio formą, apibarstykite tarkuotu sūriu, ant viršaus tolygiai išdėliokite griežinėliais pjaustytą papriką, smulkintas žoleles ir suvyniokite.

Žingsnis 3

Perkelkite vyniotinį ant folijos ir uždenkite. Kepkite vyniotinį 200 °C temperatūroje. Po 20 min. atidarykite foliją ir palikite vyniotinį orkaitėje 10-15 min., kad paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos