Sultingi grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sultingi grybai

Šį receptą man padiktavo senas močiutės kulinarijos sąsiuvinis. Patiekalai iš jo dvelkia vaikyste, unikalumu ir geru apetitu. Šie grybai labai skanūs, paruošti labai paprastai.
Gaminimo laikas
54 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Sultingi grybai Žingsnis 1
Nuplaukite ir nuvalykite grybus. Nupjaukite kotelius ir sudėkite kepurėles ant kepimo skardos.

Žingsnis 2

Sultingi grybai Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Sutarkuokite morkas, smulkiai supjaustykite svogūną ir grybų kotelius. Apkepkite ant įkaitintos keptuvės.

Žingsnis 3

Sultingi grybai Žingsnis 3
Kepimo mišinį sumaišykite su grietine ir sūriu.

Žingsnis 4

Sultingi grybai Žingsnis 4
Įdarykite grybų kepurėles.

Žingsnis 5

Sultingi grybai Žingsnis 5
Šaukite į orkaitę ir kepkite 180˚C temperatūroje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos