Publikavimo data: 2025-08-18
Sultingi įdaryti kopūstai slėginiame puode
Sultingi įdaryti kopūstai slėginiame puode yra apetitą žadinantis patiekalas, kuris ruošiamas darbo dienomis ir švenčių dienomis. Pagrindiniai šio patiekalo ingredientai yra baltieji kopūstai, ryžiai, malta vištiena, morkos, svogūnai ir pomidorai, todėl patiekalas yra sotus ir skanus. O pomidorų sultys, kuriose verdant troškinami įdaryti kopūstai, patiekalui suteikia ypatingo pikantiškumo ir sultingumo.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morką ir pomidorą, svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir kepkite 100 g saulėgrąžų aliejaus keptuvėje apie 7 minutes. Tuo pat metu kitoje keptuvėje apie 10 minučių kepkite maltą mėsą.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį sudėkite pakepintą faršą ir daržoves. Ryžius nusausinkite sietelyje, leiskite jiems visiškai nusivarvėti ir suberkite į gilų dubenį. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kiekvieną kopūsto lapą supjaustykite į tris trikampius. Ant kiekvieno paruošto kopūsto lapo dėkite maltos mėsos ir ryžių įdaro, suvyniokite į nedidelius suktinukus.
Žingsnis 4
Paruoštus įdarytus kopūstus sudėkite į greitpuodį, supilkite pomidorų sultis ir virkite 30 minučių. Patiekalą galima patiekti karštą.
Kategorijos