Publikavimo data: 2024-05-25
Sultingi kalakutienos belaukai
Kalakutiena yra viena iš dietinių mėsų, tačiau ji nepraranda gero skonio. Jei virėjai į ją įmaišo keletą prieskonių, ji įgauna naują skonio atspalvį. Ypač geros tešlos ir mėsos derinys suteikia ir skonio, ir sultingumo. Šie beliašai ruošiami kaip įprastai: daugiau laiko sugaištama tešlai pakelti, malta mėsa išverdama per kelias minutes, o likęs laikas yra laisvas.
Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite šiltame piene ir cukruje. Tada įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir miltų. Užminkykite tešlą, tada supilkite augalinį aliejų ir palikite šiltoje vietoje 60 minučių pakilti.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Pakepinkite svogūną, suberkite jį į faršą, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 8 dalis. Iš kiekvienos iškočiokite plokštainį, dėkite maltos mėsos, suformuokite paplotėlį ir iš pradžių apkepkite atvirąja puse.
Kategorijos