Sultingi kalakutienos belaukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sultingi kalakutienos belaukai

Kalakutiena yra viena iš dietinių mėsų, tačiau ji nepraranda gero skonio. Jei virėjai į ją įmaišo keletą prieskonių, ji įgauna naują skonio atspalvį. Ypač geros tešlos ir mėsos derinys suteikia ir skonio, ir sultingumo. Šie beliašai ruošiami kaip įprastai: daugiau laiko sugaištama tešlai pakelti, malta mėsa išverdama per kelias minutes, o likęs laikas yra laisvas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingi kalakutienos belaukai Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite šiltame piene ir cukruje. Tada įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir miltų. Užminkykite tešlą, tada supilkite augalinį aliejų ir palikite šiltoje vietoje 60 minučių pakilti.

Žingsnis 2

Sultingi kalakutienos belaukai Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Pakepinkite svogūną, suberkite jį į faršą, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Sultingi kalakutienos belaukai Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 8 dalis. Iš kiekvienos iškočiokite plokštainį, dėkite maltos mėsos, suformuokite paplotėlį ir iš pradžių apkepkite atvirąja puse.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos