Sultingi koldūnai su dviejų rūšių mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sultingi koldūnai su dviejų rūšių mėsa

Koldūnai yra gerai pažįstami ir mėgstami vaikų bei suaugusiųjų. Taip yra dėl jų skonio, mėsos įdaro aromato. Kaip patiekalas jie vertingi ir dėl savo sudėties - baltymų, riebalų ir angliavandenių. Nepaisant krakmolo kiekio, kuris kai kuriais atvejais nenurodomas, jie ilgai išlaiko sotumą. Juos gali ruošti labiau patyrę virėjai, tačiau pradedantieji gali greitai išmokti tai daryti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingi koldūnai su dviejų rūšių mėsa Žingsnis 1
Sumaišykite jautienos ir kiaulienos faršą, sudėkite blenderiu arba mėsmale sumaltą svogūną. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir padėkite į šaldytuvą, kad išbrinktų.

Žingsnis 2

Sultingi koldūnai su dviejų rūšių mėsa Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius, supilkite verdantį šaltą vandenį, įberkite druskos ir išmaišykite. Palaipsniui supilkite miltus. Maišykite, kol gausite tvirtą tešlos rutulį, kuris nelimpa prie rankų. Leiskite tešlai pailsėti 20 minučių.

Žingsnis 3

Sultingi koldūnai su dviejų rūšių mėsa Žingsnis 3
Atpjaukite gabalėlį tešlos ir iškočiokite ploną dešrelę. Supjaustykite ją mažais gabalėliais. Iš kiekvieno iš jų iškočiokite apvalius plokščius pyragėlius ir į vidurį dėkite maltos mėsos. Koldūnus formuokite apvyniodami galus ausies forma. Virkite koldūnus 5 minutes pasūdytame verdančiame vandenyje su lauro lapu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos