Publikavimo data: 2024-06-15
Sultingi mėsos kepsneliai
Kas gali būti skaniau už šviežius, traškius mėsos pyragus. Dėl tešloje esančio raugo pyragėliai tampa purūs ir orūs. Mėsos įdaras su svogūnais patiekalui suteikia pikantiško skonio. Pyragėliai tinka užkandžiams dienos metu arba pusryčiams per arbatėlę.
Žingsnis 1
Dubenį patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį tešlą. Leiskite tešlai pailsėti 1 valandą. Paruoškite įdarą. Į maltą mėsą sutarkuokite svogūną, įberkite druskos ir pipirų, supilkite sojų padažą, vandenį, petražoles ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Tešlos tūris turėtų padidėti daugiau nei dvigubai. Pjaustymo lentą patepkite aliejumi. Perkelkite tešlą ir padalykite ją į porcijas, iš kurių suformuokite paplotėlius. Nelabai plonai iškočiokite tešlą į plokštainį, ant jo dėkite įdarą. Užspauskite galus ir suformuokite paplotėlius.
Žingsnis 3
Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir sudėkite į jį kepsnelius siūle žemyn. Kepkite ant vidutinės ugnies, kelis kartus apversdami iš vienos pusės į kitą.
Kategorijos