Sultingi mėsos kepsneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sultingi mėsos kepsneliai

Kas gali būti skaniau už šviežius, traškius mėsos pyragus. Dėl tešloje esančio raugo pyragėliai tampa purūs ir orūs. Mėsos įdaras su svogūnais patiekalui suteikia pikantiško skonio. Pyragėliai tinka užkandžiams dienos metu arba pusryčiams per arbatėlę.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingi mėsos kepsneliai Žingsnis 1
Dubenį patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį tešlą. Leiskite tešlai pailsėti 1 valandą. Paruoškite įdarą. Į maltą mėsą sutarkuokite svogūną, įberkite druskos ir pipirų, supilkite sojų padažą, vandenį, petražoles ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Sultingi mėsos kepsneliai Žingsnis 2
Tešlos tūris turėtų padidėti daugiau nei dvigubai. Pjaustymo lentą patepkite aliejumi. Perkelkite tešlą ir padalykite ją į porcijas, iš kurių suformuokite paplotėlius. Nelabai plonai iškočiokite tešlą į plokštainį, ant jo dėkite įdarą. Užspauskite galus ir suformuokite paplotėlius.

Žingsnis 3

Sultingi mėsos kepsneliai Žingsnis 3
Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir sudėkite į jį kepsnelius siūle žemyn. Kepkite ant vidutinės ugnies, kelis kartus apversdami iš vienos pusės į kitą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos