Sultingi naminiai koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Sultingi naminiai koldūnai

Koldūnų gamyba namuose reikalauja laiko ir pastangų. Tačiau rezultatas tikrai to vertas! Būsite tikri dėl produktų kokybės ir šviežumo. O paruošę juos iš anksto ir užšaldę turėsite keletą skanių ir sočių pietų ar vakarienių. Šių koldūnų paslaptis paprasta. Į įdarą įpilkite šiek tiek pieno ir gausite subtilų kreminį skonį bei sultingumą. Tešla gaunasi plona, švelni ir puikiai dera su tokiu sultingu, turtingo skonio įdaru. Gamindami koldūnus patys, galite kontroliuoti tešlos storį ir įdaro kiekį, taip pat prieskonių, dedamų į maltinukus, kiekį.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
75 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Sultingi naminiai koldūnai Žingsnis 1
Tešlai miltus persijokite, įmuškite kiaušinį ir druską. Nuolat maišydami supilkite į miltus verdantį vandenį. Užminkykite tešlą, uždenkite maistine plėvele ir palikite 20-30 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Sultingi naminiai koldūnai Žingsnis 2
Įdarui svogūną susmulkinkite blenderiu arba mėsmale. Sudėkite jį į maltą mėsą, suberkite prieskonius, supilkite pieną ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Sultingi naminiai koldūnai Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 4-6 dalis. Kiekvieną tešlos dalį plonai iškočiokite kočėlu ir išpjaukite vienodus apskritimus. Ant kiekvieno apskritimo dėkite įdaro, suformuokite kraštus ir sujungkite koldūnų galus.

Žingsnis 4

Sultingi naminiai koldūnai Žingsnis 4
Į puodą supilkite vandenį. Užvirus pasūdykite, įberkite lauro lapų ir juodųjų pipirų žirnelių, sudėkite dalį koldūnų. Užvirus virkite koldūnus 3-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos