Publikavimo data: 2025-08-18
Sultingos kukurūzų burbuolės
Neįtikėtinai skanių ir sultingų kukurūzų receptas tiems, kurie dar nėra kepę jų orkaitėje. Vietoj alyvuogių aliejaus kukurūzų burbuoles galite patepti sviestu. Taip pat iš anksto pasiruoškite folijos arba pergamentinio popieriaus. Kad būtų pikantiškiau, išvirtus kukurūzus reikėtų patiekti su smulkintu česnaku. Taip pat galima apšlakstyti citrinos sultimis. Patiekalas gaminamas iš gana paprastų ir sveikų ingredientų. Tačiau jei norite, kad jis būtų dar sveikesnis, vietoj valgomosios druskos galite naudoti jūros druską.
Žingsnis 1
Paruoškite kukurūzus kepimui. Sudėkite kukurūzus ant folijos. Pasūdykite, pagardinkite itališkomis žolelėmis, apšlakstykite aliejumi ir suvyniokite į foliją. Visus kukurūzus paruoškite taip pat.
Žingsnis 2
Iškepkite kukurūzus. Sudėkite kukurūzų burbuoles į foliją ant kepimo skardos ir pašaukite į 190 laipsnių temperatūros orkaitę 35 minutėms.
Kategorijos