Publikavimo data: 2024-06-08
Sultinys su bagetės skrebučiais
Bagetė garsėja traškia plutele ir minkštu minkštimu. Ji gaminama iš paprastų ingredientų: miltų, vandens, druskos ir mielių. Tačiau jei pagaminsite bagetės skrebučius su žolelėmis ir užpilsite juos vištienos sultiniu, abu šie paprasti patiekalai susijungs į elegantišką ir maistingą harmoniją. Skrebučiams rinkitės tankų, brandintą parmezaną, kurio tekstūra yra traški, o spalva - skaidrinto pieno.
Žingsnis 1
Paruoškite sultinį. Į puodą įpilkite tris puodelius vandens, užvirinkite jį ir sudėkite vištienos filė. Pasūdykite ir įberkite juodųjų pipirų. Virkite mėsą 20 minučių ant vidutinės ugnies, nugriebdami putas. Po to puodą nukelkite nuo viryklės ir leiskite sultiniui dar 15 minučių pritraukti.
Žingsnis 2
Sudėkite kruopoms skirtus produktus. Atidėkite šiek tiek žaliųjų svogūnų sultiniui papuošti. Likusius svogūnus ir petražoles sudėkite į dubenį, suberkite pipirus ir tarkuotą sūrį. Įdėkite minkštą sviestą ir sumaišykite mišinį.
Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Bagetę supjaustykite pailgais 1,5 cm storio griežinėliais. Ant riekelių užtepkite įdaro ir sudėkite jas ant kepimo skardos. Nustatykite 180 laipsnių orkaitės temperatūrą ir įdėkite skrebučius į orkaitę 15 minučių.
Kategorijos