Sumuštinių kremas su lašiniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Sumuštinių kremas su lašiniais

Tikriausiai nė vienas mokslo pasiekimas taip nenudžiugino gurmanų, kaip įrodyta taukų nauda. Juose ne tik stimuliuojama virškinimo sistema ir šalinamos kenksmingos medžiagos, bet ir yra vitaminų A, E ir D bei arachidono rūgšties, kuri stiprina raumenis ir imunitetą. Tiesa, valgyti tankios struktūros lašinius patogu ne visiems. Tačiau iš jo galima paruošti minkštą kremą, kurį labai lengva tepti ant sumuštinių. Kremui reikėtų imti sūdytus lašinius, be storo mėsos sluoksnio.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
630 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
62 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.24/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Sumuštinių kremas su lašiniais Žingsnis 1
Pradėkite ruošti taukų kremą. Supjaustykite lašinius mažais gabalėliais ir susmulkinkite mėsmale arba blenderiu.

Žingsnis 2

Sumuštinių kremas su lašiniais Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Į lašinius sudėkite susmulkintą česnaką, pipirus ir papriką ir išmaišykite. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite druskos kiekį. Paruoštą grietinėlę perkelkite į indą ir prieš naudojimą atšaldykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, morkų sezonas, mėsos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, jautienos kepenėlių paštetai, morkų paštetai

Kategorijos