Publikavimo data: 2024-06-23
Sumuštinių kremas su lašiniais
Tikriausiai nė vienas mokslo pasiekimas taip nenudžiugino gurmanų, kaip įrodyta taukų nauda. Juose ne tik stimuliuojama virškinimo sistema ir šalinamos kenksmingos medžiagos, bet ir yra vitaminų A, E ir D bei arachidono rūgšties, kuri stiprina raumenis ir imunitetą. Tiesa, valgyti tankios struktūros lašinius patogu ne visiems. Tačiau iš jo galima paruošti minkštą kremą, kurį labai lengva tepti ant sumuštinių. Kremui reikėtų imti sūdytus lašinius, be storo mėsos sluoksnio.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti taukų kremą. Supjaustykite lašinius mažais gabalėliais ir susmulkinkite mėsmale arba blenderiu.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Į lašinius sudėkite susmulkintą česnaką, pipirus ir papriką ir išmaišykite. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite druskos kiekį. Paruoštą grietinėlę perkelkite į indą ir prieš naudojimą atšaldykite.
Kategorijos