Publikavimo data: 2024-06-17
Suomiškas omletas "Ekreoria" su malta mėsa
Šį receptą radau internete, nes domiuosi įvairių šalių virtuvėmis. Nepaisant patiekalo paprastumo, jis man labai patiko, todėl nusprendžiau paeksperimentuoti ir į klasikinį variantą įdėti maltos mėsos. Rezultatas - sotus ir skanus suomiško omleto variantas.
Žingsnis 1
Kepkite faršą keptuvėje maišydami, kol iškeps.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus, dubenyje šakute įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 3
Žaliuosius svogūnus sumaišykite su kiaušiniais, druska ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Karštą mėsą iš keptuvės sudėkite į dubenį su svogūnais ir kiaušiniais. Viską išmaišykite ir grąžinkite į keptuvę.
Žingsnis 5
Kepkite iš vienos pusės apie 5-7 minutes po dangčiu. Tada apverskite ir kepkite iš kitos pusės dar porą minučių.
Kategorijos