Sūrio bagetė ant kefyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Sūrio bagetė ant kefyro

Bagetė - tai plona balta duona, kurią galima naudoti įvairiems patiekalams ir užkandžiams gaminti. Dėl kefyro pagrindo ji tampa minkštesnė ir švelnesnė. Bagetė yra klasikinis prancūzų kulinarijos gaminys. Į bagetę įdėjus sūrio įdaro, ji tampa atskiru patiekalu ir gali būti patiekiama kaip užkandis.
Gaminimo laikas
125 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
282 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Sūrio bagetė ant kefyro Žingsnis 1
Kefyrą šiek tiek pašildykite vandens vonelėje. Išimkite jį ir supilkite sausas mieles. Lengvai išmaišykite.

Žingsnis 2

Sūrio bagetė ant kefyro Žingsnis 2
: Giliame dubenyje įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų ir druską. Supilkite kefyrą ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite. Supilkite augalinį aliejų ir vėl išmaišykite. Palikite tešlą valandą pastovėti.

Žingsnis 3

Sūrio bagetė ant kefyro Žingsnis 3
Padalykite tešlą į vienodus gabalus ir suformuokite iš jų bagetes. Kepimo skardą išklokite folija ir sudėkite ant jos tešlos gabalėlius. Sutrinkite žoleles su česnaku ir sumaišykite su augaliniu aliejumi. Dėkite ant tešlos. Stambiai sutarkuokite sūrį ir apibarstykite juo tešlos gabalėlius. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos