Publikavimo data: 2025-08-20
Sūrio bagetė ant kefyro
Bagetė - tai plona balta duona, kurią galima naudoti įvairiems patiekalams ir užkandžiams gaminti. Dėl kefyro pagrindo ji tampa minkštesnė ir švelnesnė. Bagetė yra klasikinis prancūzų kulinarijos gaminys. Į bagetę įdėjus sūrio įdaro, ji tampa atskiru patiekalu ir gali būti patiekiama kaip užkandis.
Žingsnis 1
Kefyrą šiek tiek pašildykite vandens vonelėje. Išimkite jį ir supilkite sausas mieles. Lengvai išmaišykite.
Žingsnis 2
: Giliame dubenyje įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų ir druską. Supilkite kefyrą ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite. Supilkite augalinį aliejų ir vėl išmaišykite. Palikite tešlą valandą pastovėti.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į vienodus gabalus ir suformuokite iš jų bagetes. Kepimo skardą išklokite folija ir sudėkite ant jos tešlos gabalėlius. Sutrinkite žoleles su česnaku ir sumaišykite su augaliniu aliejumi. Dėkite ant tešlos. Stambiai sutarkuokite sūrį ir apibarstykite juo tešlos gabalėlius. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos