Publikavimo data: 2024-05-19
Sūrio bandelė orkaitėje
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti tešlą. Į atskirą dubenį suberkite pusę miltų. Supilkite druską ir cukrų. Sudėkite mieles.
Žingsnis 2
Toliau ruoškite mielinę tešlą. Pieno mišinį supilkite į dubenį su sausais ingredientais. Išmaišykite, supilkite augalinį aliejų ir dar kartą išmaišykite. Neturėtų likti gumuliukų. Dalimis suberkite likusius miltus. Išminkykite tešlą, ji neturi lipti prie rankų, bet turi būti minkšta. Tešlą reikėtų minkyti apie 8-10 minučių. Uždenkite tešlą ir palikite šiltoje vietoje 60 minučių.
Žingsnis 3
Kol tešla kyla, paruoškite įdarą. Į sūrį sudėkite grietinę ir išmaišykite. Mišinį padalykite į 4 lygias dalis. Suformuokite rutuliukus.
Žingsnis 4
Toliau orkaitėje kepkite sūrio paplotėlius. Padėkite tešlą ant stalo ir ją išminkykite. Įjunkite orkaitę, kad ji įkaistų iki 220 laipsnių. Supjaustykite tešlą į 4 lygias dalis ir suformuokite rutuliukus. Paimkite kočėlą, pabarstykite jį miltais ir iškočiokite tešlą į nedidelius apskritimus.
Žingsnis 5
Į tešlos vidų įdėkite įdarą. Į blyno vidurį įdėkite sūrio rutuliuką ir užspauskite kraštus, kad aplink jį susidarytų tešlos maišelis. Tešlą suplokite ranka ir iškočiokite iki maždaug 1 cm storio plokštainio.
Žingsnis 6
Toliau kepkite pagal mūsų receptą paruoštas tortilijas. Sudėkite tortilijas ant kepimo skardos ir patepkite jas kiaušiniu. Ant viršaus pabarstykite likusį sūrį. Kepkite tortilijas 20 minučių.
Kategorijos