Publikavimo data: 2024-04-01
Sūrio ir kiaušinių suktinukas su malta vištiena
Sūrio ir kiaušinių ritinėlių užkandžiu galite paįvairinti ne tik šventinį stalą, bet ir kasdienę vakarienę. Patiekalas paruošiamas greitai ir nereikalauja brangių ingredientų. Šio vyniotinio įdaras gali būti bet kokia malta mėsa, taip pat daržovės, grybai, žuvis ir kitos jūros gėrybės. Šiame recepte sūrio ir kiaušinių suktinukas bus papildytas malta vištiena ir paprikomis. Suktinuko pagrindas yra kiaušinio ir sūrio blynas. Jį galima kepti keptuvėje arba orkaitėje.
Žingsnis 1
Nuplaukite papriką, išimkite iš jos šerdį ir sėklas ir supjaustykite daržovę mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Sumaišykite maltą vištieną ir pjaustytas paprikas. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Į atskirą dubenį sudėkite vištienos kiaušinius ir tarkuotą sūrį.
Žingsnis 5
Vištienos kiaušinius ir tarkuotą sūrį plakite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Kepimo formą išklokite kepimo pergamentu, supilkite į ją kiaušinių ir sūrio mišinį ir 15 minučių pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę. Stenkitės sūrio ir kiaušinio pagrindo neperdžiovinti. Jis turi išlikti minkštas ir sultingas.
Žingsnis 7
Po 15 minučių išimkite sūrio ir kiaušinių pagrindą iš orkaitės ir šiek tiek atvėsinkite.
Žingsnis 8
Ant sūrio ir kiaušinių pagrindo lygiu sluoksniu sudėkite maltos mėsos ir pipirų mišinį.
Žingsnis 9
Susukite pagrindą į tvirtą ritinį taip, kad mėsos įdaras būtų viduje.
Žingsnis 10
Uždenkite kepimo formą folija ir pašaukite ją į 180 °C įkaitintą orkaitę 60 minučių.
Žingsnis 11
Iškepusį vyniotinį atvėsinkite, išvyniokite, supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
Kategorijos