"Sūrio koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

"Sūrio koldūnai

Koldūnai yra rusų virtuvės patiekalas. Sūris patiekalui suteikia minkšto, kreminio ir pikantiško skonio. Koldūnai yra sotus ir maistingas patiekalas. Patiekalo skonis yra toks stipriai traukiantis, kad norisi kuo greičiau paragauti šio tobulumo. Tinka ir šeimos pietums, ir šventinėms vaišėms.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Sūrio koldūnai Žingsnis 1
Išimkite koldūnus iš šaldiklio. Pastatykite keptuvę ant ugnies ir supilkite į ją augalinį aliejų. Sudėkite koldūnus.

Žingsnis 2

"Sūrio koldūnai Žingsnis 2
Užpilkite koldūnus stikline vandens, uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 3

"Sūrio koldūnai Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

"Sūrio koldūnai Žingsnis 4
Pabarstykite koldūnus tarkuotu sūriu, uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite 5 minutes. Tada smulkiai sukapokite petražoles ir pabarstykite koldūnus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos