Publikavimo data: 2024-06-08
"Sūrio koldūnai
Koldūnai yra rusų virtuvės patiekalas. Sūris patiekalui suteikia minkšto, kreminio ir pikantiško skonio. Koldūnai yra sotus ir maistingas patiekalas. Patiekalo skonis yra toks stipriai traukiantis, kad norisi kuo greičiau paragauti šio tobulumo. Tinka ir šeimos pietums, ir šventinėms vaišėms.
Žingsnis 1
Išimkite koldūnus iš šaldiklio. Pastatykite keptuvę ant ugnies ir supilkite į ją augalinį aliejų. Sudėkite koldūnus.
Žingsnis 2
Užpilkite koldūnus stikline vandens, uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Pabarstykite koldūnus tarkuotu sūriu, uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite 5 minutes. Tada smulkiai sukapokite petražoles ir pabarstykite koldūnus.
Kategorijos