Sūrio lėkštė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Sūrio lėkštė

Tradicinis europietiškas šaltasis užkandis, kurį sudaro įvairių sūrių asortimentas - nuo lengvų jaunų sūrių iki pikantiškų brandintų sūrių. Įvairūs riešutai ir natūralus medus naudojami kaip priedas ir puošmena, kuri puikiai atspindi išskirtinį sūrio skonį. Puikios riekelės šventiniam stalui, kurios tikrai nepaliks abejingų Jūsų artimųjų ir svečių!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
394 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
30 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio lėkštė Žingsnis 1
Supjaustykite čederio sūrį griežinėliais (jei reikia) ir susukite juos į kūgio formą.

Žingsnis 2

Sūrio lėkštė Žingsnis 2
Supjaustykite kamambero apskritimą mažais trikampiais gabalėliais.

Žingsnis 3

Sūrio lėkštė Žingsnis 3
Parmezaną ir olandišką sūrį supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Sūrio lėkštė Žingsnis 4
Į didelę lėkštę sudėkite griežinėliais supjaustytus sūrius, ant viršaus užberkite medaus ir riešutų. Nepamirškite lėkštėje patiekti su iešmeliais ar pagaliukais, kad sūrį būtų lengva valgyti. Galite patiekti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos