Publikavimo data: 2024-06-24
Sūrio lėkštė
Tradicinis europietiškas šaltasis užkandis, kurį sudaro įvairių sūrių asortimentas - nuo lengvų jaunų sūrių iki pikantiškų brandintų sūrių. Įvairūs riešutai ir natūralus medus naudojami kaip priedas ir puošmena, kuri puikiai atspindi išskirtinį sūrio skonį. Puikios riekelės šventiniam stalui, kurios tikrai nepaliks abejingų Jūsų artimųjų ir svečių!
Žingsnis 1
Supjaustykite čederio sūrį griežinėliais (jei reikia) ir susukite juos į kūgio formą.
Žingsnis 2
Supjaustykite kamambero apskritimą mažais trikampiais gabalėliais.
Žingsnis 3
Parmezaną ir olandišką sūrį supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Į didelę lėkštę sudėkite griežinėliais supjaustytus sūrius, ant viršaus užberkite medaus ir riešutų. Nepamirškite lėkštėje patiekti su iešmeliais ar pagaliukais, kad sūrį būtų lengva valgyti. Galite patiekti!
Kategorijos