Publikavimo data: 2024-04-09
Sūrio omleto suktinukas
Kiaušinių suktinukas yra japoniškas patiekalas, kurį vietos virėjai tradiciškai gamina iš trijų ingredientų: kiaušinių, pieno ir sojų padažo. Kiaušinių suktinukų receptas tapo populiarus, atsirado daugybė modifikacijų, viena iš jų - įdarai. Kiaušinių vyniotinio su įdaru receptą galima paįvairinti įvairiais įdarais: šviežiomis žolelėmis, daržovėmis, paštetu, mėsos ar kumpio gabalėliais. Sūris gali būti dedamas iš karto į kiaušinių masę arba dedamas formuojant vyniotinį.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių mišinį. Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, sojų padažą, pipirus, tarkuotą sūrį ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Kiaušinių suktinukus apkepkite keptuvėje. Pusę kiaušinių masės supilkite į augaliniu aliejumi įkaitintą keptuvę, paskleiskite tolygiu sluoksniu ir kepkite 3-5 min. Išimkite iš keptuvės ir atsargiai susukite "sustingusį" omletą į ritinėlį. Į keptuvę supilkite likusią kiaušinių masę ir kepkite 3-5 minutes. Tada pirmąjį kiaušinio suktinuką susukite į antrąją omleto porciją. Paruoštą suktinuką supjaustykite porcijomis.
Kategorijos