Sūrio omleto suktinukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Sūrio omleto suktinukas

Kiaušinių suktinukas yra japoniškas patiekalas, kurį vietos virėjai tradiciškai gamina iš trijų ingredientų: kiaušinių, pieno ir sojų padažo. Kiaušinių suktinukų receptas tapo populiarus, atsirado daugybė modifikacijų, viena iš jų - įdarai. Kiaušinių vyniotinio su įdaru receptą galima paįvairinti įvairiais įdarais: šviežiomis žolelėmis, daržovėmis, paštetu, mėsos ar kumpio gabalėliais. Sūris gali būti dedamas iš karto į kiaušinių masę arba dedamas formuojant vyniotinį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio omleto suktinukas Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių mišinį. Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, sojų padažą, pipirus, tarkuotą sūrį ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Sūrio omleto suktinukas Žingsnis 2
Kiaušinių suktinukus apkepkite keptuvėje. Pusę kiaušinių masės supilkite į augaliniu aliejumi įkaitintą keptuvę, paskleiskite tolygiu sluoksniu ir kepkite 3-5 min. Išimkite iš keptuvės ir atsargiai susukite "sustingusį" omletą į ritinėlį. Į keptuvę supilkite likusią kiaušinių masę ir kepkite 3-5 minutes. Tada pirmąjį kiaušinio suktinuką susukite į antrąją omleto porciją. Paruoštą suktinuką supjaustykite porcijomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos