Publikavimo data: 2025-08-19
Sūrio pyragai be miltų ir kiaušinių
Tokie sūrio pyragai tiks tiems, kurie mėgsta gryną varškę, bet kartais nori pokyčių. Ir apskritai tokie varškėčiai yra sveikesni, nes į varškę nereikia dėti miltų.
Žingsnis 1
Paimkite minkštą varškę ir sudėkite ją į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Varškę gerai sutrinkite šakute.
Žingsnis 3
Nusiplaukite rankas ir sudrėkinkite jas vėsiu vandeniu, palikdami šiek tiek drėgnas, nes drėgnomis rankomis lengviau gaminti sūrio pyragus. Imkite varškę ir formuokite rutuliukus. Iš 400 g varškės padariau 12.
Žingsnis 4
Tada iš gautų rutuliukų padarykite sūrio pyragėlių formos rutuliukus.
Žingsnis 5
Gerai įkaitinkite keptuvę, bet ne iki maksimalios temperatūros. Tada įdėkite šiek tiek sviesto.
Žingsnis 6
Sudėkite sūrio pyragėlius į keptuvę ir apkepkite juos iš abiejų pusių, kol paruduos. Svarbiausia neskubėti jų apversti ir leisti susiformuoti plutai, nes priešingu atveju apvertus jie suirs. Iškepusiems sūrio pyragėliams leiskite atvėsti, taip jie bus daug skanesni.
Kategorijos